Pärnu Bridžiklubi turniiritulemused ja klubitegevus

Paaride MV 2018. Reglement.

3. jaan. 2018 – 21:17

vaata ka MV tulemused

  1. Pärnu BK paaride meistrivõistlused toimuvad 08.01.- 26.03.2018.a. igal esmaspäeval pubis Kentuki Lõvi (võimalik, et mõni voor kandub neljapäevale kord kuus).
  2. Mängitakse 12 paaristurniiri maksimumtulemusele, arvesse läheb neist 8 paremat.
  3. Tulemusi arvestatakse ainult kindlale paarile, kõik 8 arvesse minevat paaristurniiri peab mängima ühe ja sama partneriga.
  4. Paarid reastatakse 8 parema võiduprotsendi aritmeetilise keskmise järgi. Paarid, kellel on 7 või vähem tulemust, koondarvestusse ei lähe.
  5. 11 ja enama paariga paaristurniiril mängitakse 11 vooru a 2 jaotust. 9-10 paariga paaristurniiril mängitakse 9 vooru a 3 jaotust.
  6. Turniiri ajalimiidiks on 2 jaotuse korral voorus 15 minutit, 3 jaotuse korral voorus 22,5 minutit. Iga ajatrahv moodustab 5% jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest. Jaotused kirjutatakse üles, seega 1. voorus ajatrahve ei arvestata; samuti ei ole ajatrahvi viimases voorus. Järgnevates voorudes, kui mängitakse segatud, kuid kirjapanemata jaotustega, on vooru ajalimiidiks (teise/kolmanda jaotuse mängimise lõpphetkeks) vastavalt 18 ja 27 minutit. Jaotuse valesti kirjapaneku või sassiajamise eest on trahv 25% jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest.
  7. Keelatud on kasutada eriti kunstlikke pakkumissüsteeme. Kahesel ja kõrgemal nivool avangutele kitsendusi ei ole. Avangud ühesel nivool 1. ja 2. käest peavad olema kooskõlas 18-reegliga. Kontraid ei tohi alertida. Esimest eksimust käesolevas punktis nimetatud reeglite vastu või mittetäielikku pakkumise selgitust vastastele trahvitakse 25% jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest, järgmine eksimus toob 50%-se trahvi või turniirilt eemaldamise.
  8. Paaristurniiridele registreerumine on igal neljapäeval 17.45-18.05. Siis loositakse paaridele numbrid. Mäng algab hiljemalt 18.15. Hilinemine voorule toob iga mängimata jaotuse eest hilinenud pool(t)ele 10%-lise trahvi jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest.
  9. Turniiri peakohtunikuks on Olavi Oja, abikohtunik Jaak Känd. Kohtunikele vasturääkimise eest võidakse trahvida 10%-lise, 25%-lise ja 50%-lise trahviga või diskvalifitseerimisega vastavalt eksimuse raskusastmele.
  10. Kohtuniku määratud tulemust võib apelleerida kuni käimasoleva paaristurniiri lõpuni. Kautsjon edasikaebamise korral on 5 eurot ja see võidakse tagastada kui nii otsustab edasikaebekomisjon koosseisus Tiit Laanemäe, Aavo Heinlo, Marko Kolk, Imants Bendiks ja Ülis Riisalu. Edasikaebe tulemus selgub järgmiseks paaristurniiriks.
  11. Osavõtumaks paaristurniirilt on 2 eurot mängijalt; õppurilt või pensionärilt 1 euro.
  12. Võitjapaar saab meistrimedalid. Pärnu BK lähetab võitjapaari 2019.a. Eesti paaride MV-tele (kulutused kompenseeritakse), 2. ja 3. koha võitnud paaridele kompenseeritakse osavõtutasu 2019.a. Eesti paaride MV-tel.

Warning: Creating default object from empty value in /data01/virt15891/domeenid/www.kand.pri.ee/ristsonad/wp-includes/comment-template.php on line 1055

Lisa kommentaar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>