Pärnu Bridžiklubi turniiritulemused ja klubitegevus

Sari keskmisele 2018. Reglement

9. aug. 2018 – 10:54

vaata ka Sarja tulemused

Pärnu BK keskmisele sarja 2018 paaristurniirid toimuvad 07.08.-16.10.2018.a. Mängitakse 11 paaristurniiri keskmisele tulemusele, millest igal mängijal läheb arvesse 7 parema tulemuse IMPide summa (individuaalarvestus). 9-10 paari korral mängitakse 8 vooru a 3 jaotust (3/4 Howell); 11-22 paariga paaristurniiril mängitakse 11 vooru a 2 jaotust (Howell või lühendatud Howell).

Loosimine toimub paaride registreerumisel paaristurniirile. Iga vaba vooru jaotus annab +3 impi (kui mängitakse 2 jaotust voorus) ja +2 impi (kui mängitakse 3 jaotust voorus). Keskmise arvutamisel arvatakse välja 2 maksimaalset tulemust ja 2 minimaalset tulemust liinil, kui protokollis on 7 või enam tulemust. Kui protokollis on 6 või vähem tulemust arvatakse välja 1 maksimaalne ja 1 minimaalne tulemus liinil. Alles jäänud tulemuste aritmeetiline keskmine ümardatakse paarisarvulise kümneliseni (näiteks EW 175 ümardatakse 180-ni, aga 165 ümardatakse 160-ni), paari tulemus arvutatakse klassikalise IMPide skaala järgi keskmisega võrreldes. Voorus ei anta kahe jaotuse peale kokku plusse üle 15 IMPi (kolme jaotuse peale kokku plusse üle 21 IMPi). Miinuseid võib saada piiramatult.

Lõppkohtade jagamisel võrdsete IMPide summa korral eelistatakse esmalt osaletud kordade arvu, siis mahaläinud paremaid tulemusi, siis kõrgemaid kohti ning lõpuks viimase vooru tulemust. Esikoha jagamisel omavad järgmisena tähtsust veel väiksem üldesikohtade arv varasematel aastatel, viimane üldesikoht varem ning lõpuks loos.

Hilinemine voorule toob iga mängimata jaotuse eest hilinenud mängija(te)le -3 IMPi. Rohkem kui 30-minutilise hilinemise korral mängijat mängima ei lubata. Ajakontroll on 15 minutit kahele jaotusele (22,5 minutit kolmele jaotusele), järgnev trahv iga 2 minuti tagant. Iga ajatrahv -1 IMP. Jaotused kirjutatakse üles, seega 1. voorus ajatrahve ei arvestata. Jaotuse valesti kirjapaneku või sassiajamise eest on trahv -3 IMP. Iga märketrahv on –1 IMP.


Warning: Creating default object from empty value in /data01/virt15891/domeenid/www.kand.pri.ee/ristsonad/wp-includes/comment-template.php on line 1055

Lisa kommentaar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>