Pärnu Bridžiklubi turniiritulemused ja klubitegevus

Pärnu BK paaride MV maksimumile 2019. Reglement.

7. jaan. 2019 – 11:03

vaata ka Tulemused

  1. Pärnu BK paaride meistrivõistlused toimuvad 08.01.- 26.03.2019.a. igal teisipäeval pubis Bum-Bum.
  2. Mängitakse 12 paaristurniiri maksimumtulemusele, arvesse läheb neist 8 paremat.
  3. Tulemusi arvestatakse ainult kindlale paarile, kõik 8 arvesse minevat paaristurniiri peab mängima ühe ja sama partneriga.
  4. Paarid reastatakse 8 parema võiduprotsendi aritmeetilise keskmise järgi. Paarid, kellel on 7 või vähem tulemust, koondarvestusse ei lähe.
  5. 11 ja enama paariga paaristurniiril mängitakse 11 vooru a 2 jaotust. 9-10 paariga paaristurniiril mängitakse 9 vooru a 3 jaotust.
  6. Turniiri ajalimiidiks on 2 jaotuse korral voorus 15 minutit, 3 jaotuse korral voorus 22,5 minutit. Iga ajatrahv moodustab 5% jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest. Jaotused kirjutatakse üles, seega 1. voorus ajatrahve ei arvestata; samuti ei ole ajatrahvi viimases voorus. Järgnevates voorudes, kui mängitakse segatud, kuid kirjapanemata jaotustega, on vooru ajalimiidiks (teise/kolmanda jaotuse mängimise lõpphetkeks) vastavalt 18 ja 27 minutit. Jaotuse valesti kirjapaneku või sassiajamise eest on trahv 25% jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest.
  7. Keelatud on kasutada eriti kunstlikke pakkumissüsteeme. Kahesel ja kõrgemal nivool avangutele kitsendusi ei ole. Avangud ühesel nivool 1. ja 2. käest peavad olema kooskõlas 18-reegliga. Kontraid ei tohi alertida. Esimest eksimust käesolevas punktis nimetatud reeglite vastu või mittetäielikku pakkumise selgitust vastastele trahvitakse 25% jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest, järgmine eksimus toob 50%-se trahvi või turniirilt eemaldamise.
  8. Paaristurniiridele registreerumine on igal neljapäeval 17.45-18.05. Siis loositakse paaridele numbrid. Mäng algab hiljemalt 18.15. Hilinemine voorule toob iga mängimata jaotuse eest hilinenud pool(t)ele 10%-lise trahvi jaotuse eest saadavast maksimumtulemusest.
  9. Turniiri peakohtunikuks on Olavi Oja, abikohtunik Jaak Känd. Kohtunikele vasturääkimise eest võidakse trahvida 10%-lise, 25%-lise ja 50%-lise trahviga või diskvalifitseerimisega vastavalt eksimuse raskusastmele.
  10. Kohtuniku määratud tulemust võib apelleerida kuni käimasoleva paaristurniiri lõpuni. Kautsjon edasikaebamise korral on 5 eurot ja see võidakse tagastada kui nii otsustab edasikaebekomisjon koosseisus Tiit Laanemäe, Aavo Heinlo, Marko Kolk, Imants Bendiks ja Ülis Riisalu. Edasikaebe tulemus selgub järgmiseks paaristurniiriks.
  11. Võitjapaar saab meistrimedalid. Pärnu BK lähetab võitjapaari 2020.a. Eesti paaride MV-tele (kulutused kompenseeritakse), 2. ja 3. koha võitnud paaridele kompenseeritakse osavõtutasu 2020.a. Eesti paaride MV-tel.

Warning: Creating default object from empty value in /data01/virt15891/domeenid/www.kand.pri.ee/ristsonad/wp-includes/comment-template.php on line 1055

Lisa kommentaar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>